Wanted_ArtDirector@2x

Art Director
32/40u per week

 

We zoeken ‘gewoon’ een heel goede, creatieve en conceptuele art director! Iemand die ervaren is in het bedenken van creatieve/visuele concepten en campagnes. En iemand die wil werken voor grote merken als ABN AMRO, UWV, Bol.com, PostNL, ICS, MS Fonds, MKB Nederland, Vattenfall en MBO Amersfoort.

 

Wie zoeken
we?

Jij kunt een marketingcommunicatiestrategie zonder probleem vertalen naar een creatief concept. En je draait je hand niet om voor het bedenken van een brand identity of een serie timeline visuals. Daarnaast ben je iemand die een briefing kan omzetten naar een visueel voorstel of campagne-idee, maar ook proactief komt met conceptideeën. Je bedenkt niet alleen, maar voert ook uit. Daarnaast ben je sparringpartner voor de senior strategen en waak je als art director over de zichtbaarheid van het merk in alle uitingen. En je vindt het leuk om jongere collega’s beter te maken en te helpen.

Natuurlijk heb je ruime ervaring als art director, ben je creatief en kun je conceptueel denken.

Wat doen we?

Je komt te werken bij designbureau LOVEBRAND DESIGNERS (part of LVB). Het team bestaat nu uit 2 art directors en 5 designers. En daar kom jij dan bij. Er heerst een informele en open sfeer.

Wij geloven in de kracht van merken. En werken er dus keihard aan om die merken (visueel) naar grote hoogtes te brengen. Ons werk is zeer divers. Van social media design tot branding. En van activatiecampagnes tot infographics.

LOVEBRAND DESIGNERS is onderdeel van Club LVB, hét bureau voor marketing, content en communicatie

Dit moet je kunnen/weten/zijn:

+ Je hebt ruime werkervaring (minimaal HBO-niveau).
+ Ook heb je ervaring met het werken voor commerciële opdrachtgevers en met het werken aan meerdere projecten tegelijk.
+ Vanzelfsprekend heb je een duidelijke visie op design en de visuele kant van marketingcommunicatie.
+ Je volgt de laatste trends op de voet, zowel op content- als op designgebied.
+ Je bent proactief en kunt zelfstandig werken.
+ Natuurlijk ben je stressbestendig en flexibel.
+ Je kunt goed communiceren.
+ Je beheerst InDesign, Photoshop en Illustrator. Ervaring met andere pakketten uit de Adobe Creative Suite/Cloud is een pré. Ken je Hype, Sketch of Invision? Handig!
+ Bureau-ervaring is een absolute pré.

Wat bieden
we?

Natuurlijk krijg je een passend salaris. Ook met de andere arbeidsvoorwaarden zit het wel goed. En natuurlijk doe je mee aan onze wekelijkse gratis bootcamp! Ook belangrijk: je krijgt een afwisselende, zelfstandige en fulltime functie (32-40 uur) binnen een ambitieus bureau en een leuk team. Met alle mogelijkheden om te groeien in je vak. Verder zijn we een heel informeel bureau. Je krijgt alle ruimte en vrijheid om je werk te doen. Dat betekent dan wel dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel moet hebben. Bij LOVEBRAND DESIGNERS en LVB werken we hard, maar maken ook tijd voor een goede grap, borrels en bedrijfsuitjes. Meer over LOVEBRAND DESIGNERS op onze site, Meer over Club LVB vind je op de site of Instagram.

Solliciteren of meer weten?

Mail je cv, motivatiebrief en portfolio naar Ferdi van der Veen

Vragen? Bel (of mail) gerust met Ferdi! Dat kan op: 033-422 00 80.

Benieuwd naar wat we allemaal doen? Check onze portfolio & Instagram!