Cardiometabool

UMC Utrecht

EEN INTERN DIGITAAL PLATFORM VOOR ALLE ZORGVERLENERS

De vernieuwde Cardiometabool app-website verbetert de gebruikerservaring van zorgverleners die gezondheidsprofielen van hun patiënten moeten opstellen, waarna ze hen kunnen voorzien van gedetailleerde resultaten en bijpassende behandeladviezen.

DIGITAL DESIGN & UX

+ Web development

DE VRAAG

Cardiometabool is een intern digitaal platform van het UMC Utrecht ziekenhuis, dat zorgaanbieders helpt een beter inzicht te krijgen in de gezondheidssituatie van hun patiënten en zo een nauwkeuriger behandeladvies te geven. De uitdaging: om de gebruikerservaring van deze tool te verbeteren en het ontwerp te moderniseren, zodat het gebruik ervan voor elke zorgverlener dat er toegang toe heeft, wordt vergemakkelijkt.

HET IDEE

Het gepresenteerde prototype resulteerde in een radicale transformatie van het bestaande patiëntprofielnavigatiemodel, de kern van de tool. Met behoud van de bestaande database en diagnosevergelijkingen, biedt het vernieuwde platform direct op het landingsscherm 3 eenvoudige navigatiepaden waardoor het voor de gebruiker eenvoudiger en tijdbesparend is om hun weg te vinden binnen de tool, en om een sneller overzicht van de resultaten van de patiënten te krijgen.

Cardiometabool

ONTDEK HOE JE KAN SCOREN
MET EEN LOVE BRAND.