POSTNL HEALTH

POSTNL

ONWTIKKELING VAN EEN DESIGNCONCEPT

PostNL biedt praktische logistieke oplossingen op het gebied van zorg. LOVEBRAND DESIGNERS® ontwikkelde een designconcept om PostNL te helpen bij het bezorgen van deze boodschap.

CONTENTDESIGN

+ Social Media, strategie, motion graphics, data visualisatie

DE VRAAG

PostNL biedt praktische logistieke oplossingen op het gebied van zorg. PostNL bezorgt zorg over de drempel en ontzorgt in het logistieke proces. Bovendien is PostNL in de logistieke keten de schakel tussen fabrikanten, groothandels en zorginstellingen. Aan ons de vraag deze boodschap te bezorgen bij de doelgroep.

HET IDEE

LVB bedacht hiervoor een strategie; we ontwikkelden twee animaties om het proces van online bestellen tot het bezorgen over de drempel laten zien en de voordelen voor de klant te benadrukken. Daarnaast maakten we een infographic met een visual van een levendige stad met fabrikanten, zorginstellingen en mensen. De infographic is onderverdeeld in vier gebieden die staan voor preventie, diagnose, behandeling en nazorg. Centraal is de fabrikant te zien met daaromheen de groothandel en de zorginstelling. PostNL bezorgers rijden af en aan en zijn de schakel tussen al deze gebieden. Karakters en elementen uit de infographic zijn ook te zien in de animaties en in de bijbehorende whitepaper, daardoor is alle content herkenbaar.

POSTNL HEALTH

ONTDEK HOE JE KAN SCOREN
MET EEN LOVE BRAND.