Rethinking Mobility

Athlon

EEN LUXE MAGAZINE OVER DE ONTWIKKELING VAN MOBILITEIT, SPECIAAL VOOR MOBILITEITSBESLISSERS

Re.Tinking Mobility brengt de mobiliteitsbehoeften in beeld die bij veel bedrijven nu én in de toekomst spelen. Het is een luxe giveaway voor prospects en bestaande klanten van Athlon.

EDITORIAL DESIGN

+ Illustratie, redactie

DE VRAAG

De manier waarop we ons nu en in de toekomst verplaatsen verandert. De techniek biedt steeds meer mogelijkheden en individuele wensen van mobilisten veranderen. Werkgevers moeten daar invulling aan geven en er op de juiste manier op anticiperen.

HET VOORSTEL

Athlon neemt mobiliteitsbeslissers van bedrijven mee in de ontwikkeling van mobiliteit. Elk jaar verschijnt een nieuwe editie van Re.Thinking Mobility, met de nieuwste trends, verwachtingen en oplossingen. De 100-pagina’s dikke glossy geeft inspiratie en heldere inzichten en helpt zo wagenparkbeheerders, CFO’s en HR-professionals bij het maken van strategische en praktische beslissingen op het gebied van mobiliteit.

Rethinking Mobility

Het design is aangepast hoe de doelgroep mobiliteit bekijkt en beleeft en past bij de doelstellingen van Athlon. Er is extra zorg besteed en nagedacht over fotografie, typografie en illustratie. We hebben uitgebreide inspiratiesessies gedaan bij de start van het ontwikkelen van het design, waarna we een moodboard hebben samengesteld. Op basis van het moodboard zijn we gaan schetsen en ontwerpen. Het resultaat is een stijlvol magazine, een passende combinatie tussen tekst en beeld. De uitgekozen typografie nodigt uit tot lezen en het magazine leidt tot positieve reacties van de doelgroep.

ONTDEK HOE JE KAN SCOREN
MET EEN LOVE BRAND.