SUCCES OP BESTELLING

POSTNL

EEN POSITIONERENDE CONTENTSTRATEGIE VOOR E-COMMERCE ONDERNEMERS IN NEDERLAND EN BELGIË

Om PostNL als zakelijk merk te presenteren als dé logistieke e-commerce (kennis)partner voor webwinkeliers en e-commerce ondernemers, ontwikkelden we een contentprogramma met als titel ‘Succes op Bestelling’.

CONTENTDESIGN

+ Strategie, Social media, online activatie, branding, brand guide, fotografie, infographic

DE VRAAG

Ontwikkel een PostNL-breed contentconcept en -aanpak die PostNL positioneert onder de zakelijke doelgroepen op basis van visie, kennis, ervaring en reputatie.

HET IDEE

Het contentprogramma Succes op Bestelling voorziet in een kennis- en inspiratieplatform voor ondernemers op het gebied van e-commerce en logistiek uit diverse branches. In elke editie staat een specifieke branche centraal. In de nieuwste editie die onlangs live ging, is dat de zorgsector. Elke editie bestaat uit meerdere online video’s, een podcast (Postcast genaamd), whitepapers, infographics en blogs. We verzorgden het design van de campagne. Van whitepaper en social media tot aan de grafische elementen in de video’s. Voor al deze elementen is een styleguide opgesteld die als leidraad dient voor volgende series binnen Succes op bestelling.

SUCCES OP BESTELLING

ONTDEK HOE JE KAN SCOREN
MET EEN LOVE BRAND.