Over ons

HET DRAAIT ER OM DAT MENSEN VERLIEFD WORDEN OP JE MERK

Wij zijn een pragmatisch ontwerpbureau.
Wij geloven in de kracht van merken.

Een merk is een merk. Merk A, merk B, merk C. Simpel. Maar is ieder merk geliefd? Is ieder merk een love brand? Nee. Helemaal niet zelfs. Een love brand valt op tussen al die andere merken. Onderscheidt zich. Heeft een streepje voor bij de klanten. Zit bij klanten in het hart. Staat aan de top.

En aan de basis van een love brand staan brandstrategie en design hand in hand. Als geliefden. Inderdaad strategie én design. Het verhaal kan nog zo mooi zijn. Als het niet vertaald wordt in design en visuals is het niks. Gebakken lucht. Weg. En zeker geen love brand.

Een love brand is iets magisch. Met de juiste branding en design design kun je van iets gewoons iets magisch maken. Met design word je zichtbaar. Onderscheid je jezelf. Maak je jezelf specialer. En geliefder. Een love brand dus.

Wij weten hoe je dat doet. Wij leven, eten en dromen brands en design. En wij maken van jouw merk een love brand. Door goed naar je te luisteren. En door heel praktisch en pragmatisch te helpen. Met een killer brandstrategie. Een adembenemend brand design. Een verrassend logo. Een vet scorende time line visual. Met love brand design dus. En met de LOVEBRAND DESIGNERS®.

LET’S TALK

WIJ DOEN

Activatiecampagnes

We ontwikkelen activatie campagnes die leiden tot brand awareness en brand loyalty en die ervoor zorgen dat de doelgroep in actie komt of iets koopt.

Branding & rebranding

We geven merken een onderscheidend en sterk gezicht.

Contentdesign
Data visualisatie

We vertalen ingewikkelde data naar een lekkere en heldere infographic, visual of animatie.

Digital design & UX

We bedenken websites en interactieve tools die passen bij je merk.

Editorial design

We designen alle online en offline media van merken.

Social Media design
Strategy design

brands-
lovebrands

Sinds
2019

We zijn jong. In alle opzichten. We zijn net geboren, in 2019. Maar we zijn ook jong in onze ideeën. In onze manier van werken. En in hoe we naar ons vak kijken. LOVEBRAND DESIGNERS is een designbureau dat sterk is in het vertalen van complexe inhoud naar kick ass design. Design waarmee merken zich onderscheiden. Waarmee ze een love brand worden. De inhoud is onze basis. Altijd. We weten wat we doen, we zijn er ook goed in. Maar we zijn niet eigenwijs. We zijn pragmatisch en we luisteren. We luisteren goed. En daarna vinden we er wat van. We leggen jouw merk langs onze eigen ‘brandmometer®’, om vervolgens iets heel tofs te bedenken. Iets dat de juiste (strategische) ingrediënten heeft om het merk te laten shinen. En dus een love brand te worden. Dat zijn wij. En wie ben jij?

ONTDEK HOE JE KAN SCOREN
MET EEN LOVE BRAND.